Skip to content

Företaget

Mask Group 2@2x

Budskap & Bokstäver är en kommunikationsbyrå med tonvikt på texter och det skrivna ordet. Företaget drivs av mig, Birgitta Bernvall Rönn.

I varumärket Budskap & Bokstäver har jag samlat mina erfarenheter från ett långt yrkesliv i kommunikationens och det skrivna ordets tjänst.

Språket och det skrivna ordet är mitt stora intresse. Att berätta en historia som berör och når fram till målgruppen är ett hantverk, liksom att anpassa språket efter kanalen och målgruppen. Jag är fascinerad över webbens och de sociala mediernas möjligheter.

Jag är utbildad på IHR, Institutionen för reklam och PR vid Stockholms universitet, en utbildning i strategisk marknadskommunikation. Jag har arbetat med marknadsföring, kommunikation och PR på alla nivåer från ledningsgruppsarbete till dagligt operativt arbete. När jag arbetar utgår jag alltid från företagets befintliga planer och arbetar för att nu med hjälp av kommunikationen ska nå era marknadsmål.

Finns det inga planer på plats, är jag rätt person att skapa dem tillsammans med er.

Eftersom jag också är utbildad språklärare och har arbetat som översättare och språkgranskare i många år, är kvaliteten på det skrivna ordet viktigt för mig. Finns det språkfel hänger läsaren upp sig på dem och missar budskapet. Rena språkfel eller ett dåligt språk är också negativt för ditt varumärke.

Full marknadsservice

Budskap & Bokstäver är också en fullservicebyrå. I vårt nätverk finns skickliga yrkesutövare inom alla marknadsdiscipliner – grafiska formgivare, webbdesigners, fotografer och många fler. Vi sätter samman den arbetsgrupp som behövs för varje projekt för att leverera just den kompetens ni behöver. Det kan handla om att ta fram en ny hemsida, att hjälpa er med medverkan på en mässa, ta fram och publicera ett nyhetsbrev, en bok eller  traditionella trycksaker.

Du kan läsa mer om mig och de uppdrag jag arbetat med i min LinkedIn-profil. Klicka på länken här bredvid.

linkedin
post 3 img@2x
Birgitta Bernvall Rönn

Kommunikationskonsult, skribent, redaktör, teknisk...

Budskap & Bokstäver

Stockholm University