Företaget

Välkommen till kommunikationsbyrån Budskap & Bokstäver. Bakom namnet finns jag, Birgitta Bernvall Rönn. Jag levererar tjänster inom kommunikation och teknisk dokumentation, från det övergripande strategiska arbetet till de operativa detaljerna. Dessutom erbjuder jag redaktionella tjänster, språkgranskning och översättning.

Till kundens hjälp finns också mitt omfattande nätverk inom marknadsföring och kommunikation. När det behövs samarbetar jag med specialister inom grafisk design webb och andra discipliner.

Affärsidé

Min affärsidé  är att hjälpa företag och organisationer att nå ut till sina målgrupper.

Vilken målgrupp vill du nå? Befintliga kunder, önskade kunder eller en intern publik? Kanske vill du bygga ditt varumärke för kommande rekryteringar?

Mina ledord

Kunskap

Kunskap är viktigt. Det handlar om min kunskap inom kommunikation och språk. Men lika viktig är min kunskap om mina kunders verksamhet och affär, om era uppställda mål, om verkligheten där ni verkar. Kombinationen är grunden för att jag ska leverera ett bra produkt.

God service

Det här är ju egentligen en självklarhet. Men för mig är det ändå ett ledord. Jag är lätt att samarbeta med och strävar efter att kunden ska känna sig väl omhändertagen och veta att jag gör mitt allra bästa och levererar enligt överenskommelse.

Enkelhet

Mitt mål är att vara lättillgänglig och flexibel och erbjuda mina kunder lösningar som gör deras vardag enklare.